Monica Badea Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Ingrediente : -2 banane bine coapte -350 gr faina(eu am pus integrala) -50 ml ulei (eu am pus de cocos) -1 praf de copt -6 curmale date la blender cu putina apa pt a obține o pasta dulce -250 ml lapte vegetal(am vrut o rulada de post) Am amestecat toate Ingredientele(eu le-am pus in vasul blenderului) și compoziția obținută(o compoziție ca pentru chec,deci lapte sau apa adăugați cât e necesar in funcție de faina folosită) am pus-o intr-o tava cu hârtie de copt (o tava întinsa)! Am copt foaia de rulada la 180 gr pentru 35 de minute,apoi am scos din cuptor și am rulat(așa fierbinte),cu ajutorul unui prosop umed ,astfel încât foaia sa ia forma unei rulade(ea se rulează foarte bine când e calda și nu se rupe absolut deloc) Am lăsat (așa rulată) foaia sa se răcească ,timp in care am pregătit umplutura :-1 borcan de gem de prune ,150 gr miez de nuca măcinat,2 linguri ulei de cocos ,putina esența(puteți pune orice umplutura doriți ) După ce foaia s-a răcit ,o desfacem ușor și întindem pe ea umplutura după care o rulam din nou(cât mai strâns posibil) și o lăsam 1-2 ore la rece! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.