Monica Badea Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Ingrediente : -3 dovlecei potriviți (dați pe răzătoare și scurși bine ) -3 oua -300 gr telemea slab Sărata data pe răzătoare -sare și condimente după gust -150 gr faina integrala -ceapa verde și verdeața după preferința -150 ml apa -1 praf de copt -2 lingurițe mix de semințe (chia,susan ,in ,dovleac ) Mod de preparare -am pus rând pe rând toate Ingredientele (apa o puteți adauga doar dacă vi se pare ca faina a absorbit tot lichidul lăsat de dovlecei ,altfel nu e nevoie ),apoi am transferat compoziția obținută (iese o compoziție moale dar nu lichida ) intr-o tava in care am pus hârtie de copt și am dat la copt pentru 40 de minute la cuptorul încins la 180 de grade ! După ce s-a rumenit frumos ,am oprit cuptorul și am lăsat pentru încă 10 minute tava acolo! Am scos apoi tava cu budinca ,am restaurat pe o farfurie și am tăiat doar după ce s-a răcit bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts