Monica Badea Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Ingrediente : -3 dovlecei potriviți (dați pe răzătoare și scurși bine ) -3 oua -300 gr telemea slab Sărata data pe răzătoare -sare și condimente după gust -150 gr faina integrala -ceapa verde și verdeața după preferința -150 ml apa -1 praf de copt -2 lingurițe mix de semințe (chia,susan ,in ,dovleac ) Mod de preparare -am pus rând pe rând toate Ingredientele (apa o puteți adauga doar dacă vi se pare ca faina a absorbit tot lichidul lăsat de dovlecei ,altfel nu e nevoie ),apoi am transferat compoziția obținută (iese o compoziție moale dar nu lichida ) intr-o tava in care am pus hârtie de copt și am dat la copt pentru 40 de minute la cuptorul încins la 180 de grade ! După ce s-a rumenit frumos ,am oprit cuptorul și am lăsat pentru încă 10 minute tava acolo! Am scos apoi tava cu budinca ,am restaurat pe o farfurie și am tăiat doar după ce s-a răcit bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.