Monica Badea Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Ingrediente : -3 banane bine coapte -300 gr fructe dulci (eu am pus capsuni bine coapte) -alte 200 gr capsuni pentru pus in fundul tavii -1 praf de copt -250 gr făina integrala -1 praf de sare -150 ml apa sau lapte vegetal -5-6 curmale hidratate minim 1 ora -50 ml ulei(eu am pus de cocos) Mod de preparare -am pus in vasul blenderului toate Ingredientele mai puțin căpșunile pt pus in fundul tavii și le-am mixat 3-4 minute pana când am obținut un aluat omogen ! Am tăiat felii căpșunile rămase și le-am asezat intr-o tava in care am pus hârtie de copt ! Am pus peste ele un praf de făina și am turnat toată compozitia obținută! Am pus tava la cuptorul încins la 180 de grade și am copt aproximativ 45 de minute ! După ce s-a răcit ,am răsturnat prăjitura pe o farfurie astfel încât căpșunile sa fie deasupra ! Am tăiat prăjitura după ce s-a răcit bine! Quote
Recommended Posts