Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Cum obțin corect masa musculară!


Monica Badea

Recommended Posts

Micul dejun pentru creșterea masei musculare pe care vi-l propunem vă va ajuta să vă dezvoltați mușchii într-un mod sănătos. Dar pentru a putea mânca în condiții de siguranță și sănătos, vă recomandăm să urmați și acestea sfaturi pentru creșterea masei musculare:

Mănâncă toate mesele zilniceOmiterea unei mese nu este sănătoasă și va reduce aportul de calorii de care aveți nevoie pentru a atinge masa musculară dorită.
Mănâncă alimente bogate în proteine: optați pentru alimente precum pește, pui, ouă, lapte, brânză, leguminoase, printre altele.
Luați doar grăsimi buneNucile, uleiul de măsline, cerealele și peștele precum somonul sunt pline de ele.
Bea apă: apa va împiedica mușchii să se atrofieze și să nu crească. Consumul de 2 litri de apă pe zi este un început bun.
Mananca fructe: fructele îți oferă minerale și vitamine care te vor ajuta să ai energie și să te refaci înainte și după o sesiune de antrenament.
Căutați ajutor profesional: dacă nu aveți experiență în lumea sportului sau suferiți de un anumit tip de patologie sau boală, înainte de a urma un anumit antrenament sau dietă, consultați întotdeauna un specialist în domeniu.
Dacă doriți să aflați mai multe sfaturi și trucuri, vă invităm să vizitați articolul nostru Cum să creșteți rapid masa musculară. Și, în plus, vă recomandăm să urmați o rutină de exerciții pentru a crește masa musculară, deoarece astfel veți vedea rezultatele în mai puțin timp.


sursa

Untitled.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...