Jump to content

Recommended Posts

Posted


Ingrediente
-50 gr făina integrala (sau de care doriți )
-50 gr amidon de porumb
-4 oua
-1 praf de sare
-100 gr îndulcitor eritritol sau 80 gr zahăr

Preparare :

Am mixat albușurile spuma (cu un praf de sare),apoi am adăugat îndulcitorul sau zaharul și am mixat pana când am obținut o bezea tare !

Am incorporat și gălbenușurile ,apoi am adăugat amidonul de porumb și făina !
Am pus compozitia in tava pe hârtie de copt si am copt la 200 gr pt 15 minute (verificăm periodic )
Iese o foaie de pișcot subțire (nu se adauga niciun agent de creștere )

Crema :
-600 gr Brânza dulce (Riccota sau mascarpone )
-5 linguri miere
-esența de vanilie

Crema de oua
-2 oua întregi
-2 gălbenușuri
-100 gr îndulcitor eritritol sau 80 gr zahăr
Preparare crema de oua :
Am amestecat bine ouale cu îndulcitorul si le-am pus la bain marie ..am ținut pe foc ,pana când au început sa facă o spuma (nu le gătim prea mult pt ca nu ne dorim o omleta )

Am pus crema de oua la rece (20 de minute )după care am amestecat-o cu crema de brânza !

Am început apoi sa montez prăjitura :- 1 strat de blat (am taiat in doua blatul de piscot),unul de crema ,apoi iar un strat de blat și iar unul de crema ..deasupra am presărat cacao !

WhatsApp Image 2023-09-23 at 14.21.42.jpeg

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...