Monica Badea Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Ciuperci la cuptor! Ingrediente și mod de preparare:-500 gr ciuperci (eu am avut o caserolă de 500 gr cu ciuperci mari pe care le-am curățat de coajă dar nu e obligatoriu,puteți doar să le spălați bine ,dar e nevoie să le scoatem codițele )-1 ceapă tocată mărunt -1 ardei tocat mărunt -1 morcov ras -2 linguri de pastă de roșii (Eu am avut deja preparate si puse la borcane )-sare -mozzarela rasa (eu am folosit o mozzarela vegana pt ca am vrut niste ciuperci de post ,dar le puteti pune telemea ,tofu ..orice vă place )-verdeața Am curățat ciupercile,le-am așezat în tavă și le-am presărat puțină sare după care le-am pus la cuptor pt 5-6 minute (la 180 de grade)Am adăugat apoi amestecul de legume și le-am lăsat la 160 grade pentru 15 minute!Am adăugat apoi și mozzarela vegana rasă și am mai lăsat 5 minute la cuptor ! Am presărat deasupra și mărar verde și merg consumate alături de o salată sau de un mujdei! Quote
Recommended Posts