Jump to content

Recommended Posts

Posted

-4 copanele de pui(eu voi găti 4 Porții de Ostropel și îl voi face din copănele ,însă el poate fi făcut cu orice fel de carne de pui:aripioare,piept ,pulpa)
-2 cepe tocate marunt
-6-7 graunti de usturoi (eu i-am copt in cuptor pt ca usturoiul copt dă un gust foarte bun mâncării ,dar îl puteți pune și crud,tocat mărunt)
-500 gr rosii (puteți folosi 250 ml sos de rosii sau câteva linguri bune de pasta de rosii )
-apa
-sare ,condimente
-50 ml ulei (eu folosesc de masline )
-verdeața

Mod de preparare :
-am spălat copanelele și le-am pus in cratița împreuna cu uleiul și 1 cana cu apa.
După aproximativ 10 minute am adăugat ceapa tocata marunt ,sare și condimente și am adăugat încă o cana cu apa după care am lăsat sa fiarbă pt 25 de minute la foc mic cu capacul pus!

Am tocat in cuburi roșiile și le-am pus peste copanele(după cum am spus puteti pune și pasta de rosii ),am potrivit de sare și condimente și am adăugat și usturoiul copt!
Am lăsat la foc mic ,cu capacul pus,încă 20 de minute (acum depinde foarte mult și de carnea folosită ,una poate fierbe mai repede ,alta mai greu ..deci o verificăm )!
La final am adăugat și verdeața !

WhatsApp Image 2023-10-07 at 18.25.12.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...