Monica Badea Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ingrediente : -1 vânata -1 conserva de ciuperci -100 gr granule de soia fierte 5 minute și scurse de apa(puteți folosi hrișca sau linte ) -1 ceapa - condimente -sare -1 morcov dat pe răzătoare -apa -30 gr cascaval (eu am folosit vegan ) Mod de preparare : Se curată vânata și se taie felii ,după care se aseaza in tava (un rând de vinete pe fundul tavii ) Se toaca legumele rămase și se pun la fiert cu un pahar cu apa. După ce au fiert 10 minute se adauga și granulele de soia fierte și scurse (după caz hrișca sau lintea) Se potrivește de sare și condimente și se lasa la foc mic pana când scade toată apa! Peste vinetele din tava punem jumătate din compoziție și iarăși punem un rând de felii de vinete ,apoi din nou compoziție de legume și acoperim cu felii de vinete ! Dam tava la cuptor la 180 gr pentru 30 de minute ,apoi adăugăm și cașcavalul ras și mai lăsam 5 minute la cuptor ! Se taie musacaua după ce se răcorește și se poate servi cu iaurt sau smântâna ori simpla ! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.