Monica Badea Posted April 22 Posted April 22 Ingrediente: 2-3 cartofi medii curățați și fierți aproape ca pentru piure ,500 gr ciuperci tăiate mărunt (eu le-am tocat la chopper,praz sau 1 ceapă tocată mărunt (eu am pus praz și l-am tocat împreună cu ciupercile) sare ,condimente,usturoi,verdeață ,1 lingură cu pesmet sau făină ! După ce am fiert cartofii i-am pasat ca pt piure,am pus usturoi,sare și condimente,verdeață si ciupercile cu prazul (pe care le am pus pe aragaz pentru a se evapora toată apa din ele ,tocate la chopper au lăsat multă apă,la cuțit nu cred ca ar lăsa apa deloc )..am amestecat totul și am format chiftelele pe care le-am pus pe hârtie de copt și le-am pus la 160 gr pt 1 oră (deci la temperatura mică ) stropindu-le la 8-10 minute cu câte un puf de ulei pt a nu se crăpa ! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.