Monica Badea Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 Ingrediente:470 ml lapte vegetal (puteți pune apă minerală ),100 ml ulei ,9 linguri îndulcitor (eritritol folosesc eu),1 praf de copt ,16 linguri pline de făină neagră (sau de care aveți),esență de vanilie,2,linguri cacao (pe care le vom pune la sfârșit în puțină compoziție pentru a face un chec în 2 culori )! Am măsurat ingredientele lichide am pus și îndulcitorul,esența si praful de copt,le-am amestecat bine și apoi am adăugat și faina ,am mixat 2-3 minute,am pus și un praf de turmeric pt culoare …am pus compoziția în tavă și am copt pt 1 oră și 10 minute la 170 gr (am testat tot timpul cu scobitoarea de la minutul 50 de coacere ..probabil 1 oră ar fi fost suficient dacă nu aș fi avut o întrerupere de curent electric când era checul la minutul 30 al coacerii..de aceea s-a și crăpat ..a stat cam 15 minute în cuptor dar fără să se gătească)! Quote
Recommended Posts