Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Chec de post !


Recommended Posts

Ingrediente:470 ml lapte vegetal (puteți pune apă minerală ),100 ml ulei ,9 linguri îndulcitor (eritritol folosesc eu),1 praf de copt ,16 linguri pline de făină neagră (sau de care aveți),esență de vanilie,2,linguri cacao (pe care le vom pune la sfârșit în puțină compoziție pentru a face un chec în 2 culori )!
Am măsurat ingredientele lichide am pus și îndulcitorul,esența si  praful de copt,le-am amestecat bine și apoi am adăugat și faina ,am mixat 2-3 minute,am pus și un praf de turmeric pt culoare …am pus compoziția în tavă și am copt pt 1 oră și 10 minute la 170 gr (am testat tot timpul cu scobitoarea de la minutul 50 de coacere ..probabil 1 oră ar fi fost suficient dacă nu aș fi avut o întrerupere de curent electric când era checul la minutul 30 al coacerii..de aceea s-a și crăpat ..a stat cam 15 minute în cuptor dar fără să se gătească)!

WhatsApp Image 2024-04-20 at 16.26.28.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...