Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Pate de conopidă și ardei copt !


Recommended Posts

Ingrediente:500 gr conopidă fiertă 5 minute,500 gr ardei copt (eu am avut la congelator )..puteți pune roșii coapte sau uscate ,ardei gras ,ceapă ..orice vă place..sare ,usturoi,100 ml smântână vegetală (mi a rămas de la ciorba de legume ,deci e opțională ),ceapă verde!
Am dat la blender conopidă și ardeiul copt apoi am adăugat rând pe rând restul ingredientelor și am dat la rece pt 1 oră !

Smântână vegetală 👇👉
Smântână de orez !

Ingrediente:4 linguri pline cu vârf de orez bine fiert (poate fi alb,brun,integral,konjak..important e să fie foarte bine fiert,aproape ca un terci ),200-250 ml lapte vegetal fără zahăr sau arome (poate fi folosit unul din comerț sau unul făcut în casă din ovăz ,caju ,nuci ,quinoa ,mei ),zeama de la o lămâie,50 ml ulei ,puțină sare iar dacă vreți să o serviți drept maioneză cu usturoi,adăugați și usturoi praf !…adăugăm toate ingredientele în vasul blenderului mai puțin zeama de lămâie(se adaugă ultima )..blenduim 4-5 minute până obținem o pastă fină!
Poate fi folosită la ciorbe ,spanac ,ciuperci,sarmale (trebuie ținută în frigider într-un recipient închis ermetic,rezistă 5-6 zile)!

WhatsApp Image 2024-04-20 at 16.31.24.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...