Monica Badea Posted July 17 Share Posted July 17 Ingrediente:: Pt cremă de ouă :3 ouă ,300 ml lapte ,150 gr îndulcitor (eritritol)sau 70 gr zahăr (se amestecă bine și se pun pt 15 minute la cuptor) Ingrediente blat:4 ouă (am separat albușurile de gălbenușuri),150 gr eritritol,4 linguri făină (azi am pus albă ,dar se poate de orice fel ),1 praf de copt și 200 gr afine (am avut congelate ) După ce am copt crema de ou pt 15 minute,am pus aluatul (în video vedeți modul de preparare..am bătut albușurile spuma cu un praf de sare ,am adăugat îndulcitor ,apoi restul ingredientelor )și am adăugat afinele după care am amestecat ușor cu o lingură să se încorporeze! Am dat tava la cuptor pt încă 35 de minute la 180 gr ca și la crema de ouă ! Am răsturnat prăjitura când era aproape rece ,am adăugat iaurt (eu am pus iaurt vegan de afine ) și am presărat deasupra nucă de cocos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts