Monica Badea Posted July 17, 2024 Posted July 17, 2024 Ingrediente:500 gr brânză dulce ,150 gr îndulcitor (eritritol folosesc eu ),esență ,zeama de la jumătate de lămâie ,1 plic de gelatină dizolvată conform instrucțiunilor de pe ambalaj! Pentru blat :250 gr biscuiți pe care i-am mărunțit la chopper ,70 gr ulei de cocos în stare solidă,3 linguri cu miere! Pentru glazură :3 banane bine coapte date la blender cu 3 linguri de lapte ! Am amestecat brânza și toate celelalte ingrediente,am adăugat și gelatina și am lăsat 5 minute la frigider până când am pregătit blatul ..am mărunțit biscuiții ,am adăugat uleiul de cocos și mierea și am incorporat bine totul apoi am pus într-o tavă presând bine cu un pahar! Am adăugat crema de brânză și am dat din nou la rece ! Am pus la blender 3 banane și 3 linguri de lapte și am mixat cam 2-3 minute până când am obținut un fel de cremă -spumă(din păcate nu am filmat acest pas 😁),am scos de la rece prăjitura și am turnat deasupra crema de banană ,am pus și câteva fructe și am lăsat la rece peste noapte ! Quote
Recommended Posts