Monica Badea Posted July 17 Posted July 17 Ingrediente:1 plic de drojdie uscată dizolvată în 100 ml apă caldă (am pus-o în făină )500 gr făină integrală,50 ml ulei de măsline ,mix de condimente (aproximativ o linguriță din fiecare),1 linguriță sare ,250 ml apă caldă ! După ce s a activat drojdia,am adăugat rând pe rând ingredientele și am frământat 10 minute la robot (se poate și la mâna ),apoi am pus la dospit la temperatura camerei pt 40 de minute,am mai frământat 2 minute coca (e opțional..dar iese mai pufoasă ),apoi am pus coca (bile de coca ) într-o tavă cu forme de mini chifle (din silicon ) și am dat tava la dospit la temperatura camerei pentru 20 de minute după care am pus la copt la 180 gr pentru 40 de minute! După ce le-am scos din cuptor le-am uns cu apă rece și le-am învelit cu un prosop pentru 10 minute pentru a se înmuia coaja ! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.