Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Ma numesc Andreea Gabur


Andreea Gabur

Recommended Posts

Buna ziua dragi mei!!!!!
Povestea mea este astfel: Eu toată viața  am fost slabă...singurele momente când m-am luptat cu kg au fost după ce am nascut...La prima fetița am slăbit prin înfometare ceea ce nu recomand nimănui, in rest nu am tinut diete niciodată si sincer nu suport acest cuvant.La cea dea doua fetița am ajuns la 76 kg deoarece simțeam că daca nu mănânc mult nu am suficient lapte pt a-mi hrăni pruncul si sincer este o prostie...Nu contează cantitatea ci calitatea si apa multă.Insa imi doream sa fiu din nou slabă si sa ma simt bine in pielea mea asa ca m-am documentat si am dat peste voi. Iar începând din 10 februarie 2019 am inceput sa tin acest minunat stil de viață.Am slăbit 12 kg in primele 3 luni cu disciplina culinară si sport.De atunci tot tin dar la menținere deoarece ma simt cel mai bine  cand am mese disciplinate.Nu mai pot trăi astfel.Acum am 64 kg si doresc sa ajung totusi la 60 kg(kg dinainte de sarcina).Deși toată lumea imi spune ca imi sta bine asa.Dragii mei trebuie să ne iubim si sa tinem mai mult la noi înșine...pt ca daca noi nu o facem nu o sa o faca nimeni pt noi!!!Iubiti-va si faceti ceva pt voi in bine începând de mâine...Nu va mai amanati fericirea!!
Spor la topit kg nesuferite si  o zi minunata sa aveti!!!!??
#particip

andrea.thumb.jpg.0c420b4d75c9648e5372390d8feee643.jpgandrea1.thumb.jpg.f7a17a356d0b8a6584b51c4cdb97ebcb.jpgandrea2.thumb.jpg.0f47cc38c3088907be97cc7558ecc60c.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...