Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Pranzul - ora 13 Fix


46 topics in this forum

    • 0 replies
    • 500 views
    • 0 replies
    • 243 views
    • 0 replies
    • 248 views
    • 0 replies
    • 200 views
    • 0 replies
    • 214 views
    • 0 replies
    • 251 views
  1. Ciorba de varza

    • 0 replies
    • 172 views
    • 0 replies
    • 170 views
    • 0 replies
    • 268 views
    • 0 replies
    • 219 views
  2. Pranz..

    • 0 replies
    • 168 views
    • 0 replies
    • 205 views
  3. Prânzul,urzici

    • 0 replies
    • 200 views
    • 0 replies
    • 181 views
    • 0 replies
    • 152 views
    • 0 replies
    • 252 views
    • 0 replies
    • 302 views
  4. supa crema de ciuperci 🍄 cu piper.

    • 0 replies
    • 277 views
    • 0 replies
    • 146 views
    • 0 replies
    • 212 views
  5. sandwich 🥪

    • 0 replies
    • 220 views
    • 0 replies
    • 275 views
  6. ciuperci trase la tigaie

    • 0 replies
    • 135 views
    • 0 replies
    • 143 views
  7. supa de pui cu legume.

    • 0 replies
    • 123 views
  • Posts

    • Buna nadya, pe forum si pe grup aveti toate informatiile necesare 😊
    • Bună urmăresc grupul de un timp îndelungat as vrea sa slăbesc și eu as încerca îndrumările dvs vs multumesc
    • Buna Dadiana, bun venit pe forum alaturi de noi!
    • Ingrediente : -2 morcovi  -1 ardei gras  -1 ceapa  -1 păstârnac  -1 conserva de rosii in bulion  -500 gr carne tocata (eu am folosit de pui și curcan) -3 lingurițe târâte de psilium(înlocuiesc oul) -sare,condimente  -oțet  -borș sau sare de lămâie  -verdeața  -apa  Mod de preparare : Intr-o oala se pun 3-4 l de apa și se așează pe aragaz.  Se toaca marunt sau se dau pe răzătoare toate legumele si se pun in apa ,la fiert! Între timp pregătim perișoarele: Punem într-un bol carnea tocata ,adăugăm peste ea tărâțele de psilium ,putina ceapa data pe răzătoare ,verdeața(Opțional) ,sare,condimente și alte legume date pe răzătoarea mica(dacă va plac,eu azi nu am adăugat decât ceapa) Am amestecat bine totul și am început sa formez perișoare cu mâinele umezite cu oțet! Când apa clocoteste adăugăm rând pe rând perisoarele și apoi acoperim cu un capac ! Lăsam la foc mic sa fiarbă ciorba(aproximativ 30 de minute) apoi adăugăm roșiile din conserva sau bulion după gust,potrivim de sare și condimente și lăsam din nou sa fiarbă pt 10-15 minute la foc mic(dacă e nevoie mai completați cu apa) Când sunt fierte și legumele și perisoarele ,adăugăm borș,sare de lămâie sau oțet după gust și după 3-4 minute oprim focul ! Adăugăm verdeața după preferința! PS: de ce fara ou și orez?..pentru ca evitam combinația a doua sau mai multe proteine cu carbohidrați(pentru o digestie mai buna)!
×
×
  • Create New...