Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Prăjitură Light cu faina de ovăz și jeleu de căpșuni.


Monica Badea

Recommended Posts

Prăjitură Light cu faina de ovăz și jeleu de căpșuni.
Ingrediente :-4 oua
-5 linguri de îndulcitor (eritritol folosesc eu)
-4 linguri de faina de ovăz
-1 praf de sare
-1 praf de copt
Pentru umplutura :400 gr brânză dulce
-100 gr îndulcitor
-esență.
Jeleu :500gr căpșuni
-2 linguri de gelatina vegetala(agar agar)
-îndulcitor după gust 
Se bat albușurile spuma cu un praf de sare, se adaugă rand pe rand îndulcitorul, gălbenușurile, și faina de ovăz, amestecând ușor, de jos în sus. Se adaugă și praful de copt și se da la cuptor pentru 30-40 de minute.
După ce se răcește blatul, se taie și se umple cu crema de brânză.
Jeleul :-2 linguri de agar se fierb la foc mic în 250 ml de apa, aproximativ 3 minute, se adăuga peste căpșunile date la blender cu îndulcitorul și se adaugă rapid peste prăjitură, deoarece agarul se încheagă în 2_3 minute de la preparare.

y.thumb.jpg.4f9b8684d53da288f2b61a3cc0017a09.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...