Mi Mih Miha Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Buna dragii mei . Pentru un mic dejun sanatos am sa va arat mai multe variante de porridge (terci de ovaz) cu fructe sau cu ce va place dupa preferinta fiecaruia. PORRIDGE (TERCI DE OVAZ) INGREDIENTE (pt. 2 portii) 500 ml lapte (vegetal, cocos orice fel de lapte dupa preferinta) 120 g de fulgi de ovaz un praf de sare fructe proaspete sau uscate, oleaginoase, fulgi de cocos cu ce va place sa ornati terciul MOD DE PREPARARE Se pune laptele la fiert impreuna cu sarea. Cand laptele incepe sa se unfle, se adauga fulgii de ovaz si se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Veti simti la mana ca terciul incepe sa se ingroase. Cand ajunge la consistenta dorita se ia de pe foc si se pune in castroane. Se pune pe deasupra fructe proaspete, uscate sau ce va place dupa preferinta fiecaruia. Un mic dejun simplu de facut si sanatos. Va doresc pofta buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.