Monica Badea Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Ingrediente : -500gr mazăre (fiarta) -400gr ciuperci (fierte sau din conserva) -300gr castraveti murați -300gr gogoșari. -3 morcovi fierți. -6 linguri de amidon de porumb -300ml de apa. -4 linguri de muștar. -sare. Mod de preparare :se taie legumele cubulețe mici (după preferința), și se storc bine de toată zeama(mai puțin morcovii) , lăsându-se pentru 30 min într-o sita sa se scurga absolut toată zeama. Pe foc punem o craticioara cu 300ml de apa, și când ajunge la punctul de fierbere, adăugăm puțin câte puțin amidonul amestecând cu un tel pentru a nu face cocoloașe. Când se îngroașă suficient, oprim focul și adăugăm muștarul după care amestecam energic(Opțional puteți adauga și gălbenuș de ou) Când "maioneza" s a răcit, o punem peste legumele scurse bine, potrivim de sare, ornam după preferința și dam la rece pentru câteva minute. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.