Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente :
-500gr mazăre (fiarta)
-400gr ciuperci (fierte sau din conserva)
-300gr castraveti murați
-300gr gogoșari.
-3 morcovi fierți.
-6 linguri de amidon de porumb
-300ml de apa.
-4 linguri de muștar.
-sare.
Mod de preparare :se taie legumele cubulețe mici (după preferința), și se storc bine de toată zeama(mai puțin morcovii) , lăsându-se pentru 30 min într-o sita sa se scurga absolut toată zeama.
Pe foc punem o craticioara cu 300ml de apa, și când ajunge la punctul de fierbere, adăugăm puțin câte puțin amidonul amestecând cu un tel pentru a nu face cocoloașe.
Când se îngroașă suficient, oprim focul și adăugăm muștarul după care amestecam energic(Opțional puteți adauga și gălbenuș de ou)
Când "maioneza" s a răcit, o punem peste legumele scurse bine, potrivim de sare, ornam după preferința și dam la rece pentru câteva minute.
 
61541544_2444983629058979_2601446800535584768_o.thumb.jpg.c5cf9e0a8e867077c08c562f5deecacb.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...