Livio Suliap Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Este un stil de viață sănătos și echilibrat care îl practic de aproape 10 ani de zile, și cu el am dat jos o mare parte din țesutul adipos și cu ajutorul activități fizice pe care am început sa o practic acum 3 ani de zile am înlocuit masa grasă cu masa musculara. Este un stil care l-am personalizat special pentru mine. Începând de dimineața consum mulți carbohidrați buni și proteine la prima gustare ma bazez pe câteva fructe și proteine din integratoare sau iaurturi. La prânz ma axsez in mare parte pe leguminoase si cereale având un conținut mare de proteine, carbohidrați complecși și fibre. La a doua gustare consum grăsimi bune iar seara carne alba, peste și multe legume sau o salata mixtă făcută din legume și ton sau carne alba. Consum apa in mod normal pentru hidratarea necesara corpului meu, aproape 4 litri pe zi. Dacă credem în ceea ce facem și ne străduim în fiecare zi sa fim un pic mai buni decât ieri deja am reușit sa avem ce ne-am dorit și asta este valabil pentru orice în viața asta Quote
Recommended Posts