Livio Suliap Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Dar câți dintre noi sunt dispuși sa se informeze, să facă ceea ce trebuie ca să aibă acel ceva, sa ajungă la rezultatul dorit? Nu greutatea corporala face diferența ci țesutul adipos. Putem sa avem noi și 50 kg dar dacă corpul nostru deține mai mult de 25% masă grasă suntem expuși la grave riscuri de sănătate. NU CERETI SA SLĂBIȚI CEREȚI SA ARDEȚI ȚESUT ADIPOS ȘI SA MĂRIȚI MASA SLABA, Musculara SĂ FIȚI SĂNĂTOȘI PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS! Zilele astea nu am mai publicat. Nu pot sa zic ca nu am avut timp pentru ca toți avem 24 h si cum decidem sa il folosim depinde in totalitate de noi, am decis sa dau prioritate altor lucruri și persoane, familie in primul rand, prietenilor și în sfârșit munci, pentru ca dacă muncim mai mult pentru munca decât sa muncim la noi, nu o sa fim niciodată fericiți și nu o sa avem niciodată ce ne dorim Chiar dacă nu am mai publicat, am rămas mereu fidel stilului meu de viață sănătos și echilibrat. O seară bună și frumoasă tuturor! Quote
Recommended Posts