Alexandra Ioana Pioraș Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Ma numesc Alexandra , am 30 de ani si sunt mămica de doi copilași 3 ani si 9 luni. La prima sarcina am luat mult in greutate 26 kg mai exact si nu am mai reușit sa le dau jos . Dupa 1 an si jumătate am rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, nu am mai luat la fel de mult in greutate , dar tot am ajuns la kg de la prima sarcina ! Dupa naștere am rămas la 84 de kg la o înaltime de 1,65! Va urmăresc de mult din umbră si din 10 ianuarie mi-am luat inima in dinți si am început si eu sa tin acest stil de viata , am un minus de 11 kg. As dori sa ajung la 60 kg , nu ma opresc aici !! Mi-e puțin mai greu cu orele deoarece sunt singura cu pitici in timpul zilei si nu mănânc întodeauna la fix . Sper totuși sa ajung unde mi-am propus ! Atât despre mine , o zi buna Quote
Monica Badea Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Buna Alexandra Ioana Pioraș, alaturi de noi 😘 Quote
Recommended Posts