Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Buna, ma numesc Claudia Monica Jichici


Recommended Posts

Buna Claudia ,felicitări pentru reușită in primul rând .
In menținere este foarte important de asemenea sa mențineți orele de masa cam la fel ca in slăbire.Adică vor fi tot trei mese și doua gustări ,însă fără a mai tine cont de combinațiile alimentare .
Introduceți puțin cate puțin alimentele la care ați renunțat in perioada procesului de slăbire,însă mâncați alimente sănătoase ,nu fast-food ,nu prăjeli,nu grăsimi Trans ,nu produse procesate.
Și cantitatea din farfurie sa fie una decenta și regula principala e sa nu mâncați seara mai târziu de ora 20.00 și cina sa nu conțină carbohidrați.ca și idee ,Creșteți treptat numărul de calorii ,nu de la o zi la alta ,deoarece poate apărea efectul yo yo..Adică sa presupunem ca ați consumat 1200 de calorii in slăbire ,iar in menținere aveți nevoie de 2000,așadar puneți cam 2-300 de calorii săptămânal ,astfel încât sa ajungeți la 2000 de calorii in 3-4 săptămâni .deci facem trecerea lent,nu brusc.
Succes 😘

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...