Gianina Ghergulov Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Buna seara grup frumos 😘 numele meu este Gianina Ghergulov am 40 de ani și 60 de kg in urma unui detox al organismului pe d-na Monica "o cunosc" 😁 virtual de vreo 3 sau 4 ani când am intrat pe grup a fost cea care m-a făcut să trec la alt stil de viață cu ajutorul ei și a postărilor de pe grup am reușit să slăbesc 8 kg mentinandu-mi greutatea cu toate că am lucrat bucătăreasă într-un restaurant iar acuma lucrez într-un fast food urmăresc cu interes evoluția ei și mereu mi-o dau ca exemplu de voință ceea ce duc lipsă este sportul între două joburi este mai greu😅 îmi mențin orele de masa și astfel reușesc să-mi țin în frâu și kg va mulțumesc pt tot ceea ce postați, pt sfaturi, pt rețete într-un cuvânt pt că existați 😘😘😘❤️ 1 Quote
Monica Badea Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Buna seara doamna Gianina, Și eu va mulțumesc ca mă urmăriți și faceți o prioritate din sănătate! Quote
Recommended Posts