Simona17 Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 (edited) Bună seara. Mă voi nu-mi Simona17 🙂 ținând cont că mai sunt alte persoane cu numele de Simona. 72.5kg, 1.58m, 54 ani. Am cam început să adaug kilograme bune de ceva vreme. Pe de o parte de la stres -anii 2018-2020 au fost plini, din păcate, numai cu probleme și cam deloc realizări. Iar pe de altă parte am început un serviciu cu o mulțime de ture neregulate -12 ore/tură, când zi, când noapte. Mesele sunt total haotice din punt de vedere al orelor 🤕😒😔 Sper să mă inspir de la acest grup și sa găsesc o soluție. Mulțumesc, la cât mai multă sănătate și la o greutate ideală vă doresc la toți și toate de pe acest grup 🤗 Edited September 6, 2021 by Simona17 Quote
Monica Badea Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Buna Simona17, aici pe forumul nostru cu siguranta vei gasi toate informatiile necesare pentru un stil de viata sanatos 🥰 Quote
Recommended Posts