Monica Badea Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ingrediente : Pentru coșulețe : -40 ml ulei (eu am pus de masline ) -sare -200 ml apa fierbinte (in funcție de faina folosită se mai poate adauga putina apa) -400 gr faina integrala -1 lingurița bicarbonat stins cu puțin oțet Pentru umplutura -ardei -ceapa - mărar -150 ml iaurt -150 gr branza dulce -sare după gust Mod de preparare : -se pune faina într-un bol ,se face o adancitura și se adauga bicarbonatul peste care punem puțin oțet (o lingura ) Amestecam bine și adăugăm și jumătate din cantitatea de ulei ,după care apa fierbinte ! Punem un praf de sare și amestecam bine ..adăugăm și restul de ulei și strângem totul intr-o bila (Coca) O lăsam la odihna 10 minute după care formam biluțe mici și iarăși lăsam la odihna încă 10-15 minute la temperatura camerei ! Coacem coșulețele pe dosul unor forme de briose ,le întindem bine cu mâna astfel încât sa ia forma unor coșulețe și coacem la 180 de grade pt 20 de minute ! După ce se răcesc le scoatem de pe formele de briose și le umplem cu umplutura de branza și legume (am scris mai sus Ingredientele )!..puteți folosi coșulețele atât pt preparate sărate cât și pt mini tarte dulci ! Quote
Recommended Posts