Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lipie de hrișca.
-o cana de hrisca cruda și hidratata peste noapte.
--sare
-condimente după preferințe.
-apa rece.
Se spala bine hrisca după ce a fost hidratata, se acoperă cu apa rece și se da la blender.
Se obține o compoziție puțin mai subțire decât cea de clătite.
După preferințe se adaugă sare, boia, turmeric, oregano, busuioc.
Se pune compoziția în tigaie antiaderenta, și se lasă precum o clătită, 2-3 minute pe fiecare parte.
Dacă nu se adaugă condimente, se poate folosi lipia și pentru varianta dulce, adică pentru clătite.
Din aceasta cantitate au ieșit 4 astfel de lipii.
Valoare nutriționala, aproximativ 50 calorii /bucata.

lipie.thumb.jpg.91daad786d153f762ed91f3e062c489e.jpg

 

  • Like 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...