Monica Badea Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Lipie de hrișca. -o cana de hrisca cruda și hidratata peste noapte. --sare -condimente după preferințe. -apa rece. Se spala bine hrisca după ce a fost hidratata, se acoperă cu apa rece și se da la blender. Se obține o compoziție puțin mai subțire decât cea de clătite. După preferințe se adaugă sare, boia, turmeric, oregano, busuioc. Se pune compoziția în tigaie antiaderenta, și se lasă precum o clătită, 2-3 minute pe fiecare parte. Dacă nu se adaugă condimente, se poate folosi lipia și pentru varianta dulce, adică pentru clătite. Din aceasta cantitate au ieșit 4 astfel de lipii. Valoare nutriționala, aproximativ 50 calorii /bucata. 2 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.