Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Lipie de hrișca.


Monica Badea

Recommended Posts

Lipie de hrișca.
-o cana de hrisca cruda și hidratata peste noapte.
--sare
-condimente după preferințe.
-apa rece.
Se spala bine hrisca după ce a fost hidratata, se acoperă cu apa rece și se da la blender.
Se obține o compoziție puțin mai subțire decât cea de clătite.
După preferințe se adaugă sare, boia, turmeric, oregano, busuioc.
Se pune compoziția în tigaie antiaderenta, și se lasă precum o clătită, 2-3 minute pe fiecare parte.
Dacă nu se adaugă condimente, se poate folosi lipia și pentru varianta dulce, adică pentru clătite.
Din aceasta cantitate au ieșit 4 astfel de lipii.
Valoare nutriționala, aproximativ 50 calorii /bucata.

lipie.thumb.jpg.91daad786d153f762ed91f3e062c489e.jpg

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...