Monica Badea Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Ingrediente : -ardei - ceapa - morcov -țelina -păstârnac -praz -mazare (am folosit congelată ) - bulion -apa -carne de vițel (aproximativ 500 gr) -sare - sare de lămâie (pt acrit;Opțional ) -verdeața -cimbru Opțional Ps: după cum vedeți nu sunt cantități exacte ..am făcut totul la ochi! Mod de preparare Tăiem in bucatele mici carnea de vițel și o punem la fiert cu apa și sare -când carnea e pe jumătate fiarta (între timp luam spuma de desupra ) ,adăugăm legumele tăiate după preferința ! Când și carnea și legumele sunt pătrunse ,adăugăm cimbru uscat (Opțional ) ,potrivim de sare și adăugăm și bulionul și dacă o doriți acra,adăugați și sare de lămâie ,otet sau borș după gust ! După încă 10 minute de fierbere adăugăm verdeața și oprim focul ! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.