Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-ardei
- ceapa
- morcov
-țelina
-păstârnac
-praz
-mazare (am folosit congelată )
- bulion
-apa
-carne de vițel (aproximativ 500 gr)
-sare
- sare de lămâie (pt acrit;Opțional )
-verdeața
-cimbru Opțional
Ps: după cum vedeți nu sunt cantități exacte ..am făcut totul la ochi!

Mod de preparare
Tăiem in bucatele mici carnea de vițel și o punem la fiert cu apa și sare
-când carnea e pe jumătate fiarta (între timp luam spuma de desupra ) ,adăugăm legumele tăiate după preferința !
Când și carnea și legumele sunt pătrunse ,adăugăm cimbru uscat (Opțional ) ,potrivim de sare și adăugăm și bulionul și dacă o doriți acra,adăugați și sare de lămâie ,otet sau borș după gust !
După încă 10 minute de fierbere adăugăm verdeața și oprim focul !

396175517_2556400474517485_6101016143991747195_n.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...